Fogyás kóladióval

Kóladió és a koffein

A kóladió fogyasztásával serkenthető a központi idegrendszer működése és elősegíthető a szellemi élénkség is, amely főként a termék koffein tartalmának köszönhető. A koffein mindenki által ismert élénkítő szer, amelyet a legtöbben nap mint nap étrendjükbe beillesztve fogyasztanak. Tehát erről az anyagról egy valamit mindenki tud biztosa, hogy ez a világ legismertebb és leggyakrabban használt stimuláló szere a felnőtt lakosság körében. Évszázadok óta fogyasztják más és más formában.
A legismertebb koffein tartalmú termékek a tea, a kávé, valamint a kóladió is magas koffein tartalommal rendelkezik. A kóladió, koffein tartalmának köszönhetően számos jótékony hatással rendelkezik, amelyet elsősorban sportolók, valamint fogyókúrázók élvezhetnek. A későbbiekben részletesen ismerhetjük meg a kóladióban is oly magas mértékben megtalálható koffein hatásait és egészségügyi előnyeit.
 

kóladió

A koffein élénkítő hatásai

A koffein számos jótékony hatásai között az első és legfontosabb, valamint amiért a legtöbben fogyasztják az az élénkítő hatása. Emellett javítja a memóriát, ébren tart és segíti a koncentrációt, csökkenti az izomfájdalmat, az álmos ember reakcióidejét, továbbá a logikai készséget is javítja. Tehát jól látható, hogy a koffein pozitív hatással van a mindennapi munkavégzés során, továbbá emellett a vezetés közben is élvezhetjük jótékony hatásait. A rohanó világ által kialakított rohanó mindennapok sok ember teljesítő képességét igénybe veszi, de a kóladió koffein tartalmának köszönhetően ez az érzés javítható, tehát energia szintünk növelhető. Az energiaszint növelése mellett az állóképesség fokozásában is szerepet játszik, hiszen azonnali energia löketet képes adni a szervezet számára. A kóladió élénkítő, teljesítmény fokozó és erő növelő tulajdonságait nem csak a sportolók élvezhetik, hanem a nehéz fizikai munkát végzők számára is hatásos. A kóladió segítségével a mindennapi munkavégzést és feladataink teljesítését is nagy mértékben pozitívan befolyásolja. Egy természetes élénkítő szer, amely nincs negatív hatással a szervezet egészségére. Ha szeretnél élénkebb és energikusabb lenni, akkor fogyassz kóladió kiegészítőket!

Ördögnyelv kapszula

Dr.Herz Ördögnyelvforte 500 mg kapszula 60 db

Dr.Herz Ördögnyelv forte 500 mg kapszula 60 db

Az ördögnyelv hatóanyaga a glükomannán, csökkentett kalóriabevitel mellett segítheti a fogyást.

Ár: 2695 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!