Fogyás kóladióval

Kóladió és a koffein

A kóladió fogyasztásával serkenthető a központi idegrendszer működése és elősegíthető a szellemi élénkség is, amely főként a termék koffein tartalmának köszönhető. A koffein mindenki által ismert élénkítő szer, amelyet a legtöbben nap mint nap étrendjükbe beillesztve fogyasztanak. Tehát erről az anyagról egy valamit mindenki tud biztosa, hogy ez a világ legismertebb és leggyakrabban használt stimuláló szere a felnőtt lakosság körében. Évszázadok óta fogyasztják más és más formában.
A legismertebb koffein tartalmú termékek a tea, a kávé, valamint a kóladió is magas koffein tartalommal rendelkezik. A kóladió, koffein tartalmának köszönhetően számos jótékony hatással rendelkezik, amelyet elsősorban sportolók, valamint fogyókúrázók élvezhetnek. A későbbiekben részletesen ismerhetjük meg a kóladióban is oly magas mértékben megtalálható koffein hatásait és egészségügyi előnyeit.
 

kóladió

A koffein élénkítő hatásai

A koffein számos jótékony hatásai között az első és legfontosabb, valamint amiért a legtöbben fogyasztják az az élénkítő hatása. Emellett javítja a memóriát, ébren tart és segíti a koncentrációt, csökkenti az izomfájdalmat, az álmos ember reakcióidejét, továbbá a logikai készséget is javítja. Tehát jól látható, hogy a koffein pozitív hatással van a mindennapi munkavégzés során, továbbá emellett a vezetés közben is élvezhetjük jótékony hatásait. A rohanó világ által kialakított rohanó mindennapok sok ember teljesítő képességét igénybe veszi, de a kóladió koffein tartalmának köszönhetően ez az érzés javítható, tehát energia szintünk növelhető. Az energiaszint növelése mellett az állóképesség fokozásában is szerepet játszik, hiszen azonnali energia löketet képes adni a szervezet számára. A kóladió élénkítő, teljesítmény fokozó és erő növelő tulajdonságait nem csak a sportolók élvezhetik, hanem a nehéz fizikai munkát végzők számára is hatásos. A kóladió segítségével a mindennapi munkavégzést és feladataink teljesítését is nagy mértékben pozitívan befolyásolja. Egy természetes élénkítő szer, amely nincs negatív hatással a szervezet egészségére. Ha szeretnél élénkebb és energikusabb lenni, akkor fogyassz kóladió kiegészítőket!

Ördögnyelv kapszula

Dr.Herz Ördögnyelvforte 500 mg kapszula 60 db

-8% Dr.Herz Ördögnyelv forte 500 mg kapszula 60 db

Az ördögnyelv hatóanyaga a glükomannán, csökkentett kalóriabevitel mellett segítheti a fogyást.

Ár: 2490 Ft
2695 Ft
Megnézem
Még nem érkezett értékelés. Légy te az első!